Spletna stran podjetja AVSN d.o.o. uporablja le lastne piškotke, ki so potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta.

Podjetje AVSN d.o.o. se ukvarja z inženiringom hotelskih TV in optičnih GPON TK sistemov

ter prodajo profesionalne elektronske opreme in naprav za turistični sektor.

Podjetje AVSN d.o.o. je dobitnik priznanja SZS - Ustvarjalci za stoletja

Implementacija Atlantis in Airtime v hotelu Starkl Bled PDF natisni E-pošta
Sreda, 04 Avgust 2021

Implementacija interaktivnega TV sistema Atlantis in PayTV applikacije Airtime v hotelu Starkl na Bledu

04.08.2021

Pri AVSN d.o.o. se ne zgolj samo ukvarjamo z razvojem in instalacijo naj-naprednejših hotelskih interaktivnih TV sistemov, pač pa tudi skupno s hoteli, ki so naše stranke soustvarjamo pravljična doživetja za popotnike, kateri so gosti teh hotelov.

Ena izmed naših strank je tako pred kratkim postal tudi družinski hotel Starkl, ki leži na idilični lokaciji plaže Blejskega jezera in sedaj svojim gostom nudi enega izmed najsodobnješih TV sistemov v regiji, nadgrajenega tudi z mednarodno spletno filmsko videoteko prilagojeno posebej za hotele, preko TV aplikacije Airtime.

Starkl Airtime


Več o temu projektu si lahko preberete na:


www.techlive.tv
www.starkl.si
 
Kvalifikacije za Paraolimpijske igre v Laškem PDF natisni E-pošta
Ponedeljek, 07 Junij 2021

Interni TV kanali v hotelih Thermana Laško, za prenos kvalifikacij za paraolimpijske igre«

7.06.2021

Podjetje AVSN d.o.o. je v sodelovanju z Zvezo za šport invalidov Slovenije – Slovenski paralimpijski komite (Zveza ŠIS-SPK) ter hoteli Tremana Laško zagotovitvilo in konfiguriralo opremo za zajem video signalov iz kamer na desetih tenis mizah ter sodelovalo pri nadaljni distribuciji živega TV signala v hotelski TV sistem. Gostje so lahko tako v živo spremljali dogodek tudi na samih LCD TV aparatih v hotelskih sobah (kanali 63-73), dodatno poleg YouTube kanala in pa uradne spletne strani turneje.

Kvalifikacije Paraolimpijske


Več o temu dogodku si lahko preberete na:


www.zsis.si
www.wqt2021.si
 
AVSN d.o.o. prejelo priznanje "Ustvarjalci za stoletja" PDF natisni E-pošta
Sreda, 27 Marec 2019

AVSN D.O.O. MED DOBITNIKI PRESTIŽNIH NAGRAD
»USTVARJALCI ZA STOLETJA«

27.03.2019

Podjetje AVSN d.o.o. je med letošnjimi dobitniki prestižnih nagrad in priznanj »Ustvarjalci stoletja«, ki jih podeljuje Mednarodni ekonomski forum (MEF) PERSPEKTIVE. Svečana podelitev je bila 23. marca 2019 na Regionalnem vrhu podjetnikov Srednje in Jugovzhodne Evrope »300 najboljših« v Dubrovniku.

Priznanje

Regionalno srečanje podjetnikov (RSP) »300 NAJBOLJŠIH« predstavlja vrhunski dogodek vseh podjetij, ki na različne načine prispevajo k razvoju in kreiranju pozitivne podobe podjetništva. V Dubrovniku so tako že petič podelili nagrade in priznanja tistim, ki so najbolj prepoznavno prispevali k razvoju pozitivnega in inovativnega podjetništva v regiji. Mednje prav gotovo spada tudi AVSN d.o.o., ki že četrt stoletja gradi inovativne TV in telekomunikacijske sisteme na področju turizma in nastanitvenih objektov. Naša odlika je uvajanje inovativnih tehnologij in izgradnja sistemov brez tehničnih težav. Uporabljamo proizvode priznanih in kvalitetnih proizvajalcev, kar nam omogoča vrhunsko kvaliteto naših storitev.

Plaketa

V zadnjih treh letih smo razvili lastno programsko rešitev interaktivnega hotelskega TV sistema, ki deluje direktno na platformi SmartTV hotelskih LCD TV aparatov, ki uporabnikom (hotelom in drugim nastanitevnim objektom) omogoča poglobljeni nivo digitalnega načina komuniciranja s svojimi gosti preko TV medija, isočasno pa gostom nudi tudi bistveno večji komfort ter možnost dodatnih načinov zabave preko TV ekrana. S tem smo postali prvi ponudnik take rešitve v regiji, saj smo to rešitev kot prvi implementirali v ob prenovi dveh hotelov že konec leta 2015.

Naš prispevek k razvoju podjetništva v regiji je bil nagrajen s strani neodvisne mednarodne komisije, ki jo sestavljajo strokovnjaki za ekonomijo, marketing, finance, management in podjetništvo iz osmih različnih držav. To priznanje je za nas še eden izmed dodatnih kazalnikov prave poti, ki smo si jo zadali s svojo strategijo in nam utemeljuje našo vizijo ter poslanstvo, v Sloveniji pa nas uvršča med prepoznavna podjetja, ki so to priznanje že dobila v preteklih letih – Plastika Skaza d.o.o., Agitavit solutions d.o.o. in Rastoder d.o.o.. Letos so se tem podjetjem pridružili še MI Elektronika d.o.o. ter naše podjetje AVSN d.o.o, ki smo kot prvo mikropodjetje in agencija RRA LUR, ki veliko prispeva k razvoju promocije gospodarstva.

Seveda pa gre zahvala za to priznanje tudi vsem našim strankam, ki so prepoznale naša prizadevanja, kvaliteto in trud ter nam zaupale načrtovanje in izvedbo projektov.

Podelitev

Podelitev

 
TV LCD, apartmaji in hotel PDF natisni E-pošta
Petek, 22 Februar 2019

Perla in Pule

Naše zadnje reference

Konec leta 2018 smo obnovili celoten TV sistem v HIT-ovem hotelu Perla, v mesecu februarju letos pa TV sistem na posestvu Pule.


KAJ IMATA TA DVA OBJEKTA SKUPNEGA ?

Skupno jima je leto prvotne izvedbe, to je leto 2006. Sicer pa sta objekta uporabljala dokaj različni rešitvi TV sistemov, katerim je bilo skupno to, da sta bila takrat vrhunska glede na potrebe gostov. Oba sistema sta investitorjem služila celih 12 let. To pa zato, ker sta bila takrat kvalitetno načrtovana za prihodnost z zadnjo stopnjo takrat razpololožljive tehnike, kvalitetno izvedbo in vrhunskimi materiali priznanih proizvajalcev.

Takratna investicija je bila mogoče 20-30% dražja vendar sta zaradi tega posledično oba služila dvojno življensko dobo kot bi jih imele cenejše variante, pa tudi samo delovanje sistemov je potekalo praktično brez problemov.

 
Prva namestitev iTV sistema Atlantis na LG LCD TV PDF natisni E-pošta
Petek, 21 December 2018

Atlantis LG

Prva namestitev interaktivnega TV sistema Atlantis, tudi na LG LCD TV.

V HIT hotelu Mond na Šentilju smo v novembru uspešno integrirali našo interaktivno hotelsko TV rešitev, sistem Atlantis, sedaj tudi na LG LCD TV-jih.


Sistem smo namestili na obstoječe SmartTV aparate LG electronics, ki so do tedaj uporabljali LG-jevo tovarniško osnovno verzijo hotelskega sistema ProCentric 3.0.

Z nadgradnjo sistema je hotel pridobil mnoge dodatne funkcionalnosti, kot:
- Olepšan in bolj personaliziran izgled grafičnega vmesnika
- Dvosmerni nadzor in kontrola TV aparatov (tudi email poročanje napak)
- Funkcija zrcaljenja zaslona iz gostove naprave
- SmartTV aplikacije
- itd…

Gre se za prvo živo namestitev našega hotelskega interaktivnega sistema na hotelskih SmartTV aparatih LG electronics. To je sočasno tudi prva taka namestitev podobnega sistema (personalizirane integratorske rešitve, direktno na osnovi hotelskih SmartTV-jev LG), ki je bila tako izdelana, kot tudi nameščena v Adriatic regiji.

Demonstracijo našega sistema, si sicer lahko ogledate tudi na spletni povezavi: www.hotel-iptv.eu

 

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>

Stran je optimizirana za ogled z IE od različice 7 naprej ter FireFoxom od različice 10.0 naprej
AVSN © 2012-2019, vse pravice pridržane - Izdelava strani: AVSN d.o.o.