Spletna stran podjetja AVSN d.o.o. uporablja le lastne piškotke, ki so potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta.

Podjetje AVSN d.o.o. se ukvarja z inženiringom hotelskih TV, Wifi, IP in optičnih GPON TK sistemov

ter prodajo profesionalne elektronske opreme in naprav za turistični sektor.

Podjetje AVSN d.o.o. je dobitnik priznanja SZS - Ustvarjalci za stoletja

Podjetje AVSN d.o.o. prejelo prestižno nagrado PDF natisni E-pošta
Četrtek, 04 Januar 2024

Podjetje AVSN d.o.o. prejelo prestižno nagrado na III. Svetovnem kongresu podjetnikov v Dubrovniku

Med 6. in 9. decembrom je Dubrovnik gostil Svetovni kongres podjetnikov, na katerem je potekala tudi podelitev nagrad in priznanj »USTVARJALCI ZA STOLETJA« in »GLOBALLOCAL« za leto 2022/23. Skupno je bilo podeljenih 49 nagrad in priznanj.

V veliko čast nam je, da so organizatorji že drugič zapovrstjo prepoznali naš trud in nam kot edinemu mikro podjetju iz Slovenije podelili visoko mednarodno priznanje »najzaslužnejši za razvoj idej, inovacij in investicij v podjetništvu v srednji in jugovzhodni Evropi za leto 2022/23 med malimi podjetji USTVARJALCI ZA STOLETJA«.

 
vzpostavitev IP in WiFi omrežja, v priobalnemu domu starejših občanov Koper PDF natisni E-pošta
Ponedeljek, 17 Julij 2023

Vzpostavitev centraliziranega IP in WiFi omrežja, v priobalnemu domu starejših občanov Koper

17.07.2023

Podjetje AVSN komunikacijski inženiring d.o.o. je v mesecu juliju v sodelovanju z našimi partnerji uspešno zaključilo vzpostavitev centraliziranega IP in WiFi omrežja, v priobalnemu domu starejših občanov Koper: www.odu-koper.si

Instalirana je bila t.i. Wall-plate rešitev, vodilnega proizvajalca omrežne opreme Ruijie networks: www.ruijienetworks.com

Instalirani sistem pokriva 4 nadstropja s skupno kapaciteto cca. 80 sob. V vsaki sobi imajo oskrbovanci doma starejših s pomočjo Wall-plate naprave zagotovljeno tako brezhibno WiFi povezavo, kakor tudi IPTV storitve in fiksno IP telefonijo.

Wall-plate rešitev ima v primerjavi z klasičnimi WiFi rešitvami (npr. ena točka na cca. 4 sobe) vrsto prednosti, med katerimi so najpomembnejše sledeče:
- manj kablaže in manjša etažna vozlišča (investicijski prihranek)
- bistveno boljša WiFi pokritost in hitrost, ki omogoča tudi uporabo spletnih video storitev
- energetski prihranek na klimatizaciji etažnih IP vozlišč
- ločevanje IP prometa z nastavitvijo VLAN-ov na 4 žičnih RJ45 priključkih naprave AP180
- itd…

Ruijie AP180


 
Podpis distribucijske pogodbe s podjetjem TigerTMS PDF natisni E-pošta
Sreda, 20 Julij 2022

Podpis distribucijske pogodbe s podjetjem TigerTMS

20.07.2022

Ali želite ​ponuditi boljše storitve za goste v vašem hotelu, ​poenostaviti svoje poslovanje in razbremeniti pritiske ​na osebje?

Naše podjetje je postalo partner podjetja TigerTMS, ki razvija rešitve, katere združujejo na stotine digitalnih hotelskih sistemov, kot so: PMS, TV sistemi, WiFi, telefonija, vzdrževanje in sobarice, pametna soba itd.

Če imate kakršne koli zahteve glede integracije, se obrnite na nas. Z več certificiranimi integracijami kot kateri koli drug ponudnik rešitev, bomo v sodelovanjem s TigerTMS našli ustrezno rešitev za vas.

TigerTMS


 
Podpis pogodbe o tehničnem sodelovanju s podjetjem Samsung PDF natisni E-pošta
Sreda, 16 Marec 2022

Podpis pogodbe o tehničnem sodelovanju s podjetjem Samsung

16.03.2022

Interaktivni hotelski TV sistem Atlantis, lasten programski produkt podjetja AVSN d.o.o., ki je bil začetno razvit na osnovi hotelskih SmartTV aparatov blagovnih znamk Philips in LG electronics, bo tako sedaj v kratkem podprt tudi na hotelskih TV aparatih blagovne znamke Samsung. Samsung spada med tri navedene vodilne proizvajalce profesionalnih TV aparatov za hotelsko rabo, ki skupno obvladujejo večinski delež tega precej nišnega tržnega segmenta.

Podpis pogodbe je bil za nas naslednji logični korak, saj lahko tako sedaj našo programsko rešitev ponudimo krepki veliki večini hotelov, saj se ti navadno večinsko odločajo za nakup ene izmed treh navedenih vodilnih blagovnih znamk hotelskih SmartTV aparatov. Vsi ti omogočajo programsko nadgradnjo z prilagojenim hotelskim TV portalom, brez potrebe po dodatnih zunanjih STB enotah.

Samsung hotel TV


 
Implementacija Atlantis in Airtime v hotelu Starkl Bled PDF natisni E-pošta
Sreda, 04 Avgust 2021

Implementacija interaktivnega TV sistema Atlantis in PayTV applikacije Airtime v hotelu Starkl na Bledu

04.08.2021

Pri AVSN d.o.o. se ne zgolj samo ukvarjamo z razvojem in instalacijo naj-naprednejših hotelskih interaktivnih TV sistemov, pač pa tudi skupno s hoteli, ki so naše stranke soustvarjamo pravljična doživetja za popotnike, kateri so gosti teh hotelov.

Ena izmed naših strank je tako pred kratkim postal tudi družinski hotel Starkl, ki leži na idilični lokaciji plaže Blejskega jezera in sedaj svojim gostom nudi enega izmed najsodobnješih TV sistemov v regiji, nadgrajenega tudi z mednarodno spletno filmsko videoteko prilagojeno posebej za hotele, preko TV aplikacije Airtime.

Starkl Airtime


Več o temu projektu si lahko preberete na:


www.techlive.tv
www.starkl.si
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 Naslednja > Konec >>

Stran je optimizirana za ogled z IE od različice 7 naprej ter FireFoxom od različice 10.0 naprej
AVSN © 2012-2019, vse pravice pridržane - Izdelava strani: AVSN d.o.o.