Spletna stran podjetja AVSN d.o.o. uporablja le lastne piškotke, ki so potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta.

Podjetje AVSN d.o.o. se ukvarja z inženiringom hotelskih TV, Wifi, IP in optičnih GPON TK sistemov

ter prodajo profesionalne elektronske opreme in naprav za turistični sektor.

Podjetje AVSN d.o.o. je dobitnik priznanja SZS - Ustvarjalci za stoletja

Kdo smo PDF natisni E-pošta

Podjetje AVSN d.o.o. ali daljše AVSN komunikacijski inženiring d.o.o. je bilo ustanovljeno 25. oktobra 2000. V družbi deluje ekipa strokovnjakov z visokim nivojem znanja, pridobljenega na neštetih izobraževanjih in v dolgoletnih izkušnjah. Številni projekti, ki jih je družba AVSN d.o.o. izpeljala, od idejne zasnove do izvedbe ter vzdrževanja in tehnične podpore, so potrdili prepričanje, da je filozofija »enak sistem za vse«, ki jo zagovarja večina ponudnikov podobnih storitev, napačna. Skladno z načeli poslovanja, ki zagotavljajo personaliziran pristop ter iskanje najustreznejših rešitev v sodelovanju s stranko, nudimo poleg tehnične opreme tudi visok nivo tehnične podpore in prenos našega znanja.

Poslanstvo

Družba AVSN d.o.o. je že od svojega začetka neločljivo povezana z zagotavljanjem profesionalnih in kvalitetnih storitev, zaupanjem strank ter odličnim sodelovanjem s poslovnimi partnerji. Na ta način smo prepričali tudi naše stranke, da je kupovanje poceni na dolgi rok dražje kot kupovanje dražjih in kvalitetnih artiklov. Vrednota, v katero verjamemo je dolgoročen in odprt odnos z našimi strankami, ki temelji na zaupanju ter tako vzpostavlja trajno sodelovanje in skupno rast. V družbi se zavedamo, da igra pomembno vlogo razumevanje potreb, zahtev, želja in pričakovanj naših strank. S konstruktivnim sodelovanjem z našimi dobavitelji in poslovnimi partnerji nam je omogočeno prenašanje dejanskih potreb trga v visoko profesionalne produkte in kvalitetne storitve. V družbi AVSN d.o.o. sledimo prepričanju, da s skupnimi močmi žanjemo skupni uspeh.

Vizija

S sledenjem, dopolnjevanjem in izboljševanjem hitro se razvijajoče tehnologije, našim produktom neprestano dodajamo novo vrednost in uporabnost. Z vlaganjem v znanje in izobraževanje naših zaposlenih, z odličnimi in konkurenčnimi produkti ter s plodnim sodelovanjem z našimi poslovnimi partnerji, bomo dosegli še večjo prepoznavnost na trgu, dobro ime našega podjetja pa bo postalo sinonim za profesionalnost in kvaliteto na področju hotelskih televizijskih sistemov. Naš cilj je postati vodilno podjetje na širšem območju Južne Evrope.

 

Stran je optimizirana za ogled z IE od različice 7 naprej ter FireFoxom od različice 10.0 naprej
AVSN © 2012-2019, vse pravice pridržane - Izdelava strani: AVSN d.o.o.