Spletna stran podjetja AVSN d.o.o. uporablja le lastne piškotke, ki so potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta.

Podjetje AVSN d.o.o. se ukvarja z inženiringom hotelskih TV in optičnih GPON TK sistemov

ter prodajo profesionalne elektronske opreme in naprav za turistični sektor.

Podjetje AVSN d.o.o. je dobitnik priznanja SZS - Ustvarjalci za stoletja

AVSN d.o.o. prejelo priznanje "Ustvarjalci za stoletja" PDF natisni E-pošta
Sreda, 27 Marec 2019

AVSN D.O.O. MED DOBITNIKI PRESTIŽNIH NAGRAD
»USTVARJALCI ZA STOLETJA«

27.03.2019

Podjetje AVSN d.o.o. je med letošnjimi dobitniki prestižnih nagrad in priznanj »Ustvarjalci stoletja«, ki jih podeljuje Mednarodni ekonomski forum (MEF) PERSPEKTIVE. Svečana podelitev je bila 23. marca 2019 na Regionalnem vrhu podjetnikov Srednje in Jugovzhodne Evrope »300 najboljših« v Dubrovniku.

Priznanje

Regionalno srečanje podjetnikov (RSP) »300 NAJBOLJŠIH« predstavlja vrhunski dogodek vseh podjetij, ki na različne načine prispevajo k razvoju in kreiranju pozitivne podobe podjetništva. V Dubrovniku so tako že petič podelili nagrade in priznanja tistim, ki so najbolj prepoznavno prispevali k razvoju pozitivnega in inovativnega podjetništva v regiji. Mednje prav gotovo spada tudi AVSN d.o.o., ki že četrt stoletja gradi inovativne TV in telekomunikacijske sisteme na področju turizma in nastanitvenih objektov. Naša odlika je uvajanje inovativnih tehnologij in izgradnja sistemov brez tehničnih težav. Uporabljamo proizvode priznanih in kvalitetnih proizvajalcev, kar nam omogoča vrhunsko kvaliteto naših storitev.

Plaketa

V zadnjih treh letih smo razvili lastno programsko rešitev interaktivnega hotelskega TV sistema, ki deluje direktno na platformi SmartTV hotelskih LCD TV aparatov, ki uporabnikom (hotelom in drugim nastanitevnim objektom) omogoča poglobljeni nivo digitalnega načina komuniciranja s svojimi gosti preko TV medija, isočasno pa gostom nudi tudi bistveno večji komfort ter možnost dodatnih načinov zabave preko TV ekrana. S tem smo postali prvi ponudnik take rešitve v regiji, saj smo to rešitev kot prvi implementirali v ob prenovi dveh hotelov že konec leta 2015.

Naš prispevek k razvoju podjetništva v regiji je bil nagrajen s strani neodvisne mednarodne komisije, ki jo sestavljajo strokovnjaki za ekonomijo, marketing, finance, management in podjetništvo iz osmih različnih držav. To priznanje je za nas še eden izmed dodatnih kazalnikov prave poti, ki smo si jo zadali s svojo strategijo in nam utemeljuje našo vizijo ter poslanstvo, v Sloveniji pa nas uvršča med prepoznavna podjetja, ki so to priznanje že dobila v preteklih letih – Plastika Skaza d.o.o., Agitavit solutions d.o.o. in Rastoder d.o.o.. Letos so se tem podjetjem pridružili še MI Elektronika d.o.o. ter naše podjetje AVSN d.o.o, ki smo kot prvo mikropodjetje in agencija RRA LUR, ki veliko prispeva k razvoju promocije gospodarstva.

Seveda pa gre zahvala za to priznanje tudi vsem našim strankam, ki so prepoznale naša prizadevanja, kvaliteto in trud ter nam zaupale načrtovanje in izvedbo projektov.

Podelitev

Podelitev

 
TV LCD, apartmaji in hotel PDF natisni E-pošta
Petek, 22 Februar 2019

Perla in Pule

Naše zadnje reference

Konec leta 2018 smo obnovili celoten TV sistem v HIT-ovem hotelu Perla, v mesecu februarju letos pa TV sistem na posestvu Pule.


KAJ IMATA TA DVA OBJEKTA SKUPNEGA ?

Skupno jima je leto prvotne izvedbe, to je leto 2006. Sicer pa sta objekta uporabljala dokaj različni rešitvi TV sistemov, katerim je bilo skupno to, da sta bila takrat vrhunska glede na potrebe gostov. Oba sistema sta investitorjem služila celih 12 let. To pa zato, ker sta bila takrat kvalitetno načrtovana za prihodnost z zadnjo stopnjo takrat razpololožljive tehnike, kvalitetno izvedbo in vrhunskimi materiali priznanih proizvajalcev.

Takratna investicija je bila mogoče 20-30% dražja vendar sta zaradi tega posledično oba služila dvojno življensko dobo kot bi jih imele cenejše variante, pa tudi samo delovanje sistemov je potekalo praktično brez problemov.

 
Prva namestitev iTV sistema Atlantis na LG LCD TV PDF natisni E-pošta
Petek, 21 December 2018

Atlantis LG

Prva namestitev interaktivnega TV sistema Atlantis, tudi na LG LCD TV.

V HIT hotelu Mond na Šentilju smo v novembru uspešno integrirali našo interaktivno hotelsko TV rešitev, sistem Atlantis, sedaj tudi na LG LCD TV-jih.


Sistem smo namestili na obstoječe SmartTV aparate LG electronics, ki so do tedaj uporabljali LG-jevo tovarniško osnovno verzijo hotelskega sistema ProCentric 3.0.

Z nadgradnjo sistema je hotel pridobil mnoge dodatne funkcionalnosti, kot:
- Olepšan in bolj personaliziran izgled grafičnega vmesnika
- Dvosmerni nadzor in kontrola TV aparatov (tudi email poročanje napak)
- Funkcija zrcaljenja zaslona iz gostove naprave
- SmartTV aplikacije
- itd…

Gre se za prvo živo namestitev našega hotelskega interaktivnega sistema na hotelskih SmartTV aparatih LG electronics. To je sočasno tudi prva taka namestitev podobnega sistema (personalizirane integratorske rešitve, direktno na osnovi hotelskih SmartTV-jev LG), ki je bila tako izdelana, kot tudi nameščena v Adriatic regiji.

Demonstracijo našega sistema, si sicer lahko ogledate tudi na spletni povezavi: www.hotel-iptv.eu

 

 
Sejemska predstavitev sistema Atlantis PDF natisni E-pošta
Četrtek, 12 Oktober 2017

HOW Festival

Uspešna 1. sejemska predstavitev interaktivnega TV sistema Atlantis, na HOW festivalu.

Dne 28.09. in 29.09.2017 smo v javnosti prvič uradno predstavili našo interaktivno hotelsko TV rešitev, sistem Atlantis.


Kot sponzor smo bili prisotni na HOW festivalu, ki je potekal v Petrčanah, v okolici Zadra, na Hrvaškem.

Doživeli smo ugoden odziv strokovne javnosti – informatiki, vodje hotelov in direktorji. Posebej so poudarjali in pohvalili grafični dizajn našega interaktivnega TV vmesnika, ki vsekakor pri hotelskih gostih posebej poskrbi za močan vizuelni vtis in tako izrazito poudari blagovno znamko izbranega hotela. Pohvaljena pa je bila tudi neprimerljiva hitrost in odzivnost našega sistema, kot tudi splošne funkcionalnosti, ki znatno doprinesejo k promociji samega hotela in njegove ponudbe.

HOW je prvi Festival v Evropi, na temo hotelskih operacij. Cilj Festivala je zbrati predstavnike turističnega in hotelskega srednjega manadgementa iz cele regije. Zbralo se je preko 400 strokovnih obiskovalcev.

Demonstracijo našega sistema, si sicer lahko ogledate tudi na spletni povezavi: www.hotel-iptv.eu

 

 
Kramer Certifikati PDF natisni E-pošta
Sreda, 03 Maj 2017

Konec meseca Aprila smo se udeležili Kramer AV seminarja in uspešno pravili tudi preizkuse znanja, na podlagi česa smo postali tudi certificirani designer AV sistemov KRAMER electronics

 


Stran je optimizirana za ogled z IE od različice 7 naprej ter FireFoxom od različice 10.0 naprej
AVSN © 2012-2019, vse pravice pridržane - Izdelava strani: AVSN d.o.o.